Bang & Olufsen Rotterdam

Voor Martens Glas Design plaatsten wij diverse glazen deuren bij het Bang & Olufsen Experience Centre in Rotterdam.

Entree-deuren van gelaagd/gehard glas draaiend op een Dorma Manet draaivleugel systeem. In de buisgrepen zit tevens het slot verwerkt...

bang&olufsen1
bang&olufsen2
bang&olufsen3
bang&olufsen4

De luisterruimte is voorzien van een stel Dorma Visur deuren, waarbij de bovenbak is verzonken en de afdekkap in de kleur is meegespoten. Zo hebben deze deuren erg minimalistische draaipunten.

bang&olufsen5
bang&olufsen6
bang&olufsen7
bang&olufsen8
bang&olufsen9
bang&olufsen10

Sunflex schuifwanden

Maak van je balkon of terras een echte zitkamer met deze simpele doch degelijke en makkelijk bedienbare schuifwanden.  

Deze wand plaatsten wij voor Alvista BV en is uitgevoerd in 4 x 10mm blank gehard glas. 

Easy-to-install en door ons voorbereid voor de doe-het-zelver of indien gewenst door ons gemonteerd. Bel of mail voor meer informatie. 

image.jpg
image.jpg

Glazen scheidingswanden

voor Glas Martens Design plaatsten wij glazen scheidingswanden met daarin telkens 1 draaideur op Zenith beslag. Dit zelfsluitend draaipunt behoeft geen grote sparing in de vloer, slechts 2 gaatjes van 8mm. 

Glas Martens Design is een nieuwe klant van ons, wij zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen in ons en kijken uit naar een fijne samenwerking! 

 

image.jpg
image.jpg

Tuinkamer

Vandaag voor Alvista BV weer een mooi project afgerond!

Een tuinkamer gebouwd door glas structureel te verlijmen voor en op een stalen constructie. Voorzien van draai- en schuifdeuren, beide afsluitbaar d.m.v. afsluitbare deurgrepen. 

 

 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

"Terug op Centraal Station Rotterdam"

In opdracht van Alvista BV waren wij vorige week weer op het Centraal Station van Rotterdam. Hier plaatsten wij Dorma schuifwanden op de balie van het informatie-loket. Een aantal panelen zijn voorzien van een zelf bedachte loket-functie welke is verwerkt in de onderplint. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Trapgat = warmteverlies

Vandaag een mooie glazen deur geplaatst!

Onze klant had een probleem; alle warmte van de keuken en huiskamer ging via het trapgat naar boven. Een torenhoog verbruik en wisselvallige temperaturen beneden als gevolg hiervan! 

_DSC0891.jpg

Daarop plaatsten wij een glazen deur, draaiend en zelfsluitend op een Dorma vloerveer. Zo blijft de warmte beneden en is de ruimtelijkheid behouden! 

In maart komt de trap, dat verdiend zo'n mooie deur wel...

taatsdeur
Taatsdeur


Dorma Visur draaideuren

Voor één van onze opdrachtgevers hebben we vandaag een dubbel stel 'Dorma Visur' deuren geplaatst.

Deze 'Dorma Visur' deuren werken op de dezelfde manier als een standaard vloerveer of bovensluiter. Echter doordat het bevestigingspunt verdiept is, ziet u tussen vloer en plafond enkel glas en geen beslag! Dat en het minimalistische, fraaie draaipunt onder geven deze deuren een chiquere uitstraling dan standaard taats-deuren.

image.jpg
image.jpg